ЛІКИ ВІД ПРИРОДИ
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пошук
Прогноз погоди
Реклама от ТАК
Счётчик
счетчик посещений
Головна » 2012 » Грудень » 29 » Тваринні жири, ліки з тисячолітньою історією
19:56
Тваринні жири, ліки з тисячолітньою історією
Масла і жири входять у наше життя з дитинства, ми чуємо про них, ми використовуємо їх, ми лікуємося і харчуємося ними.

Звичайно, не можна сказати, що вони потрібні як повітря або незамінні як вода. Але коли вони зникають з продажу, коли їх немає, то відчуваєш, що в чомусь обділений, і життя «не йде як по маслу». А от якщо вони є, то постає проблема: як з максимальною користю для тіла розпорядитися ними, як зробити їх нашими цілющими друзями, харчовими активаторами, а не баластом, гурманним наркотиком або, що ще гірше, ворогом, пожирачем нашого здоров'я.

Стародавні лікарі, усвідомивши чудесні цілющі і омолоджуючі властивості масел, часто використовували їх для екстракції цілющих рослин, а також як самостійний лікувальний та косметологічний засіб. Вони змащували тіло, створюючи гарний настрій, сприятливий для розвитку позитивних душевних якостей.

Гален, Авіценна, стародавні греки, медики Стародавнього Сходу (йоготерапії, аюрведа, тибетська медицина) і хранителі цих традицій - наші сучасники - повсякденно використовували і сьогодні використовують ці знання для збереження краси і здоров'я, для створення гарного настрою. Цей світовий досвід був узагальнений в трактатах, передавався усно, використовувався в народі як само собою зрозумілий, даний самою природою засіб.

Народний досвід і зараз не забутий, він використовується сучасними адептами народної медицини і ентузіастами здорового способу життя. Вони, творчо його переробляючи, внесли на базі сучасних наукових знань цінні родзинки, уточнили та розширили сферу застосування масел. Вони викристалізували з народного досвіду дорогоцінні камінчики, на яких легко і надійно можна і потрібно будувати будову свого здорового тіла - храм для своєї душі.
Переглядів: 495 | Додав: Захвік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Реклама от wmlink
Облако тегов
LiveInternet